De Pups

De pups groeien bij ons in huis op. Zij krijgen een stamboom mee en zijn gechipped, ontwormd en geënt. Als ze een paar weken oud zijn gaan ze overdag naar buiten waardoor ze gewend raken aan allerlei geluiden. Hierdoor zijn het stabiele pups die nergens bang voor zijn. Als de pups geboren zijn bent u in overleg welkom om de pups te komen bezoeken. Dit kan echter pas nadat de pups 14 dagen oud zijn. We geven moeder en pups de eerste 14 dagen volledige rust. De pups zijn nog erg kwetsbaar die periode en de moeder heeft ook rust nodig na een zware periode van dracht en bevalling. Daarna bent u van harte welkom om de pups te komen bewonderen. De periode daarvoor zullen wij de toekomstige eigenaren op de hoogte houden door filmpjes en foto’s te sturen. Tevens plaats ik filmpjes en foto’s op de facebooksite.Updates


28-11-2019

Op 28 november 2019 zijn er 8 prachtige pups geboren. 3 teefjes en 5 reutjes. Alle pups hebben inmiddels een baasje en wij gaan de laatste weken nog even van ze genieten!

De echo

01-10-2019

Fleur is drachtig! Ze is vorige maand gedekt door Estevão Lothian Taglischindorf. We hebben een echo laten maken van Fleur. Zie hierbij de foto.

De echo

01-10-2019

Onze teef Fleur is op 1 oktober gedekt door Estevão Lothian Taglischindorf! Hou onze website in de gaten voor meer informatie.

De reu

24-9-2018

Vandaag zijn er nieuwe foto's van de pups geplaatst.

Pups

29-8-2018

Hoera!!. Fleur is bevallen van 7 gezonde pups. Ze zijn geboren op 25 augustus 2018. Fleur is dit keer gelukkig heel relaxed en heel trots!! Er zijn helaas geen pups meer beschikbaar. De komende 1,5 week gaan wij als gezin heerlijk genieten van de pups. Ik zal updates plaatsen op Facebook en op de website.

Pups en teef