Anna is 8 weken zwanger 🥰

Lieve allerliefste Anna. Lief zachtaardig meisje. Met de dag wordt je aanhankelijker, anders gaf je ons al het liefst de hele dag kusjes, maar nu ben je helemaal niet meer bij ons weg te slaan. We struikelen de hele dag over je. Het liefst wijk je geen moment meer van onze zijde.

De werpkist staat. De warmtelampen hangen en de camera’s hangen op hun plek. Alles in afwachting van wat komen gaat. De spanning stijgt bij ons. De nesteldrang is begonnen. Afspraken worden onder voorbehoud gemaakt, want stel je voor dat je bevalling begint.

Je eerste nestje is geboren op de 61ste dag. Vandaag is de 57ste dag. Als de pups geboren worden zijn ze levensvatbaar. We zijn altijd blij als we dit punt bereikt hebben.

Maar nog blijer zijn we als de pups en jij gezond zijn na de bevalling.

Gisteren hebben we een röntgenfoto laten maken. Jeetje gezien de omvang van je buik hadden we geen klein nest verwacht….MAAR DIT…..

Anna verwacht maar liefst 12 of 13 pups 😳 Er is nog ruimte op de wachtlijst. U kunt ons bellen of appen op nummer 06-15238555. Of mailen op riabooijink@gmail.com.